Onze visie en waarden

Responsable

Verantwoord

Verantwoord ondernemen, een term die we allemaal wel kennen. Ook bij Crelan dragen we ons steentje bij. Samen met onze medewerkers gaan we op zoek naar duurzame oplossingen zodat al onze klanten kunnen rekenen op een correcte, efficiënte en kwaliteitsvolle dienstverlening.

Onze klanten zijn dus al tevreden. Maar wat met onze medewerkers? Want hoe maken zij hier deel uit van? Om ons op maatschappelijk vlak te engageren, hebben we Crelan Foundation gelanceerd. Op een leuke en interactieve manier organiseren onze medewerkers initiatieven. Vorig jaar bijvoorbeeld, met onze Crelan Foundation Games, hebben we een mooie som geld ingezameld voor de Stichting tegen Kanker. Het doel is om maatschappelijk relevante en duurzame projecten en verenigingen waarvan onze coöperanten deel uitmaken een duwtje in de rug te geven. Misschien ken jij wel nog leuke projecten die een financiële steun kunnen gebruiken?

proche

Persoonlijk

Onze medewerkers zijn de motor van onze bank. Een samenwerking stopt dus niet bij het tekenen van een contract, je moet investeren in die mensen, hen opleiden, hen opvolgen en hen (blijven) motiveren. Want het zijn die mensen die onze toekomst garanderen.

Een persoonlijke aanpak staat dus niet alleen voorop in de service die we bieden aan onze klanten, maar ook in onze manier van werken. Die betrokkenheid typeert onze bank.

Wil jij jouw carrière starten als bankier? In een 100% Belgische bank voor mensen zoals jij en ik? Of twijfel je nog over wat je precies wilt doen? Onze talent partners staan alvast voor je klaar. Gedurende jouw carrière bij Crelan werken we niet alleen aan het succes van onze bank, maar ook aan het succes van onze medewerkers. Samen anders werken!

Respectueuse

Respectvol

Kijk eens rondom je. Zie jij overal hetzelfde? Nee, inderdaad. Iedereen is anders. Iedereen heeft een andere achtergrond en dus een ander verhaal. Maar veel belangrijker: iedereen telt.

Bij Crelan luisteren we naar elkaar en zoeken we op die manier de beste balans tussen werk en privé. Homeworking zorgt ervoor dat je jouw gezinsleven perfect kan combineren met je deadlines op het werk. Via een open communicatie en continuous feedback aan onze medewerkers horen we wat er leeft. Alleen zo kunnen we samen groeien en beter worden in wat we doen. Wederzijds vertrouwen ligt dus aan de basis.

Solidaire

Verbonden

Als middelgrote bank staan we dichter bij onze klanten, maar ook dichter bij onze medewerkers. Jouw mening telt. Jouw mening wordt gehoord. En met jouw mening wordt ook verder gewerkt. Echt waar, dat is net het leuke aan werken bij Crelan. Samen met je collega’s word je betrokken van a tot z. Je maakt deel uit van een groter geheel en elk puzzelstukje telt.

We zijn een toegankelijke bank, een top employer, een bank voor mensen zoals jij en ik. Dankzij onze vlakke structuur wordt ieders mening gehoord.