Sleutel-op-de-deur?

Dat is kant-en-klaar bouwen.

sleutel op de deur

Zelf bouwen? Daar komt veel bij kijken. Genoeg tijd is dus een absolute must. Om aannemers te contacteren, offertes aan te vragen en de werken strak op te volgen. Geen tijd om hier maandenlang mee bezig te zijn? Dan is de sleutel-op-de-deurformule voor u ideaal. Geen stress, geen zorgen!

Sleutel-op-de-deur, wat is dat?

Sleutel-op-de-deur betekent dat één bouwbedrijf zorgt voor een instapklare woning. Dit bedrijf regelt alles: van het plan en het ontwerp tot de ruwbouw en de afwerking. En alles wat er bij komt kijken. Het enige wat u moet doen? Dat is uw intrek nemen! Voor al uw vragen kunt u terecht bij één vaste contactpersoon.

Basiswoning met persoonlijke toets

Een sleutel-op-de-deur bouwfirma vertrekt van modelwoningen en basisplannen. Die modelwoningen die u kunt bezoeken, geven een duidelijk beeld van wat u kunt verwachten. Toch zijn ze grotendeels aan te passen volgens uw smaak.

Strakke timing

Met de bouw gestart? Dan kan het bouwproces heel vlot verlopen. Ervaren werfleiders en supervisors volgen de werf goed op. Aangezien ze goed op elkaar afgestemd zijn en alles goed op voorhand gepland is, neemt de bouwtijd meestal minder tijd in beslag dan bij een klassieke bouwformule.

Wakostda?

Met welke kosten houdt u best rekening? De totaalprijs hangt af van het ontwerp en de afwerking. Kiest u voor een simpel ontwerp of complexere vormen? Een eenvoudige afwerking of alles erop en eraan? Al uw keuzes hebben invloed op het totale kostenplaatje, dat goed in te schatten is.

De totaalprijs van een sleutel-op-de-deur-woning is exclusief de btw, de bouwgrondprijs en de kosten van de architect. Maar toch kunt u dankzij een goede inschatting uw bouwbudget goed onder controle houden.

Klaar om voor een sleutel-op-de-deur woning te gaan?

Crelan kan u bijstaan met een woonkrediet. Neem contact op met uw Crelan-kantoor voor een eerste gesprek.