Samen aankopen? Meer besparen!

6 september 2021

Coöperatieve aandeelhouders kunnen dankzij de groepsaankoop van Crelan opnieuw een mooie besparing realiseren op hun jaarlijkse energiefactuur.

wikipower

Voor Crelan zijn solidariteit en duurzaamheid geen holle woorden. Daarom organiseren we voor de derde keer een groepsaankoop voor energie ten behoeve van onze 275.000 coöperatieve aandeelhouders. Dit doen we opnieuw samen met Wikipower, nog steeds het toonaangevend platform voor de vergelijking en onderhandeling van energieprijzen in België.  

Ook dit jaar zal Wikipower voor de coöperatieve aandeelhouders van Crelan onderhandelen over een groepscontract met energieleveranciers. Hierdoor kunnen aandeelhouders een mooie besparing realiseren op hun jaarlijkse energiefactuur. De groepsaankoop van is gericht op 100% Belgische groene stroom en aardgas.

Bent u een coöperatieve aandeelhouder van Crelan? Dan kunt u zich tot 23 december 2021 gratis en vrijblijvend inschrijven voor deze groepsaankoop. Pas nadat u een concreet aanbod van Wikipower hebt ontvangen, beslist u of u het aanbod aanvaardt en of u al dan niet deelneemt aan de groepsaankoop.