Een bank tussen de mensen, vóór de mensen

Dag Jacques spot

We zijn een 100% Belgische bank voor iedereen. Voor jonge mensen die dromen van hun eerste eigen huis. Voor ondernemers op zoek naar een lening. Voor de financiering van energiezuinige woningen en andere toekomstplannen. En natuurlijk ook voor dagelijks bankieren.

Crelan telt na de fusie met AXA Bank in 2024 meer dan 1,5 miljoen klanten. Een grote bank dus, met een ruim aanbod aan diensten, kantoren en betaalautomaten. Maar: bij Crelan combineren we de producten van een grote bank met de service van een kleinere. En zeker niet omgekeerd.

Daarom kunt u rekenen op een persoonlijke service, in uw buurt. En neen, die persoonlijke service komt niet van een chatbot maar van uw bankagent. Een mens van vlees en bloed, die uw naam én uw dossier kent en uw vragen écht beantwoordt. Met een koffie en een koekje erbij. Straks denkt u nog dat we een kapsalon zijn.

Een transparante bank waar ook de samenleving beter van wordt

Ruim 275.000 overtuigde Crelan-klanten investeerden samen al 912 miljoen euro in CrelanCo, de coöperatieve vennootschap die aandeelhouder is van Crelan. Via Crelan Foundation doen we bij Crelan graag iets terug voor de inzet en het vertrouwen van onze coöperatieve aandeelhouders: we investeren in hun lokale projecten rond cultuur & opleiding, gezondheid en milieu.

Sponsoring, daar worden onze nationale sporthelden beter van

U begrijpt het al, Crelan is een bank op mensenmaat. Binnen onze maatschappelijke rol is er ook ruimte voor sponsoring van Belgisch toptalent. Want sport is niet alleen goed voor de gezondheid, het brengt mensen en emoties samen. Daarom sponsoren we de veldrijders van het team Crelan-Corendon en zijn we de fiere hoofdsponsor van de Belgian Cats en de Belgian Lions in het basketbal. En zijn we premium partner van de familie Borlée, al jarenlang dé vaandeldragers van onze Belgische atletiek.

5 redenen waarom u ook beter wordt van Crelan

  1. We bieden de producten van een grote bank met een persoonlijke service.
  2. We zijn altijd in de buurt. Na de fusie met Axa Bank in 2024 hebben we het grootste zelfstandige kantorennetwerk in België.
  3. We combineren een uitstekende digitale service met menselijk contact.
  4. We zijn een coöperatieve bank die de belangen van alle klanten behartigt.
  5. We investeren in een sociale, duurzame en gezonde samenleving via lokale initiatieven.

Uw bank gevonden? Kom erbij!

We zien u graag in een van onze kantoren. Er zijn er bijna evenveel als frietkoten, u vindt er dus gegarandeerd een in uw buurt.

Alles weten over Crelan?

Download hieronder onze brochure of vraag het gerust aan uw agent, als u dat liever doet.