Podcast Geldwijs

Welkom bij Geldwijs, uw startpunt in de wereld van beleggen

 • Praktische beginnersgids
 • Ervaren beleggingsexperts
 • Begeleiding bij beleggen tijdens economisch onzekere tijden

Geldwijs, de podcast die u wegwijs maakt in de beleggerswereld

Geloof het of niet, beleggen is niet alleen voor de ‘happy few’. Als u zich goed informeert, is beleggen een manier om gestaag uw vermogen te laten groeien. Verwacht boeiende gesprekken, praktische tips en inzichten van verschillende experts die u helpen om zelfverzekerde keuzes te maken in uw beleggingsreis.

Of u nu de eerste stappen zet of uw kennis wilt verdiepen, ontdek hoe beleggen, helder, duidelijk, en vooral interessant kan zijn. Klaar om Geldwijs te worden?

Beluister alle afleveringen

Luistert u liever via Apple Podcasts? Dat kan ook.

Wat onze klanten zeggen

 • Nadat ik de podcast heb gevolgd, ben ik me veel bewuster geworden van het feit dat de beste en slechtste dagen op de beurs vaak heel dicht bij elkaar liggen. Deze inzichten over het risico van het missen van de topdagen en de aanzienlijke impact daarvan op mijn rendement waren bijzonder leerzaam. Een must voor iedereen die meer inzicht wil in slim beleggen.
  Rami B.
  Rami
 • Ik heb een aantal nieuwe inzichten gekregen door de podcast geldwijs van Crelan. De duidelijke toelichtingen en praktische tips hebben mijn kijk op beleggen verrijkt. Een echte aanrader voor wie wil starten met investeren. Het advies van die Romeinse wijsgeer vergeet ik nooit meer 😊.
  Siham S.
  Siham
 • Ik vond de ‘Geldwijs’ podcast erg interessant vanwege de combinatie tussen enerzijds het theoretische en anderzijds het praktische. Na het beluisteren ervan had ik meer inzicht in het wat en waarom maar tegelijkertijd ook, en dat is het belangrijkste, hoe je hiermee aan de slag kunt. Zeker het beluisteren waard!
  Thaïs B.
  Thais