Verwenzorg voor zorgbehoevende personen in de regio Vilvoorde

De verzorging van zorgbehoevenden thuis kent zijn beperkingen. De dagopvang Ferm Thuiszorg wil met Verwenzorg in de regio Vilvoorde zorg verlenen die thuis niet haalbaar is. Crelan Foundation zorgt van haar kant graag voor financiële ondersteuning.

Verwenzorg

In de thuissituatie gaat er vaak te weinig aandacht naar het welbehagen van oudere of zorgbehoevende personen. Door beperkte middelen, een onaangepaste stoel of wasbak, te weinig tijd bij de thuisverpleging of een overbelasting van de mantelzorger is het niet altijd mogelijk om zorgbehoevenden eens lekker te verwennen.

Verwenzorg draait dan ook om genieten: uitgebreid een bad of douche nemen, je haar of voeten laten verzorgen, massage of aromatherapie, een lekkere maaltijd, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Voor de verwenzorg gaat de oudere of zorgbehoevende op bezoek in de dagopvang van Ferm Thuiszorg in Vilvoorde, eventueel samen met de mantelzorger of de eigen verpleging. Ferm Thuiszorg regelt de afspraak, zorgt voor vervoer en de begeleiding.

Crelan Foundation zorgt met een gift graag mee voor de realisatie van dit voor ouderen en hulpbehoevenden erg belangrijke project.