Geboorte

naissance

De geboorte van een kindje is een bijzonder moment. Het is zo’n ingrijpende gebeurtenis dat u als jonge ouder begrijpelijkerwijs niet altijd oog heeft voor alle randzaken die erbij komen kijken.

Denk maar aan de aangifte van uw kindje bij de gemeente, het aanvragen van kinderbijslag en kraamgeld, verzekeringen die u moet laten aanpassen,…

Met dit handige overzicht verliest u niets uit het oog.

Sparen voor uw (klein)kind

Er zijn verschillende interessante opties om te sparen voor uw kindje en zo al een stevige basis te leggen voor later.

Want alles wat u in de loop der jaren opzijzet, betekent later een welgekomen duwtje in de rug.

Om te sparen voor uw kind, heeft u de keuze tussen sparen of beleggen.

Sparen:
een keuze voor zekerheid
Beleggen:
mikken op hoger rendement
Sparen via een klassieke spaarrekening is veilig en flexibel. U kan ervoor kiezen om te sparen via een maandelijkse opdracht, of om af en toe grotere stortingen te doen. U heeft bovendien te allen tijde controle over het gespaarde bedrag: u beslist zelf wanneer u het geld beschikbaar stelt voor uw kind. Door de aanhoudende lage rente kan een beleggingsplan een interessant alternatief zijn voor de klassieke spaarrekening. Het potentiële rendement is immers hoger. Door op lange termijn te beleggen beperkt u bovendien de risico’s. Sparen via een beleggingsplan is al mogelijk vanaf 25 euro per maand.

Op zoek naar het beste van twee werelden?

Hei is mogelijk om het klassieke sparen te combineren met een beleggingsplan. Op dit manier krijgt u het beste van beiden: enerzijds zekerheid en controle, anderzijds een hoger rendement!

Kom eens langs op kantoor!

Maak een afspraak met uw Crelan agent voor persoonlijk advies op uw maat.